As Oy Vihdin Peltoniementie 1, Nummela

22.1.2021

Nummelassa sijaitsevan taloyhtiön vanha lämmitysjärjestelmä oli uusimisen tarpeessa.

Lisäksi rivitaloista koostuva taloyhtiö halusi säästää lämmityskustannuksissa. Taloyhtiössä oli käytössä suora sähkölämmitys.

Auris Energiaratkaisut päivitti asiakkaan lämmitysjärjestelmän ilmavesilämpöpumppuun ja kaasuun perustuvaksi WarmaEko-hybridiksi.

”Investoimme ja asensimme uuden järjestelmän avaimet käteen -toimituksena”, myyntipäällikkö Jarkko Kuningas kertoo kohteeseen valitusta ratkaisusta.

Samalla AER otti itselleen vastuun lämmityksen toiminnasta sekä laitteiston ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta ja kunnossapidosta.

Lämpöpumppu tuottaa suurimman osan lämmityksestä

AER myy asiakkaalle lämpöä ja vastaa kaikesta sen tuottamiseen liittyvästä kokonaispalveluna.

Asiakas saa sovitun määrän energiaa sovittuun hintaan päästö- ja kustannussäästöillä sekä energiatehokkuuden parannuksella.

”Nykyisen sopimuksen päättyessä lämmitysjärjestelmä siirtyy taloyhtiön omistukseen, ja AER voi jatkaa kohteessa lämmöntuottajana.”

Taloyhtiötä lämmittävät nyt kaksi kaasukondenssikattilaa, joiden yhteenlaskettu teho on 230 kilowattia, sekä ilmavesilämpöpumppu, jonka teho on 40 kilowattia. Kohteessa on myös lämmityspiirin energiavaraaja.