Elintarvikevalmistaja, Pääkaupunkiseutu

22.1.2021

AER toimittaa kaiken suuren elintarvikevalmistajan pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla tehtaallaan käyttämän höyryn. Tarve ei olekaan ihan pieni, sillä kyseisellä tehtaalla valmistuu joka vuosi miljoonia kilogrammoja aterioita sekä lihatuotteita.

”Tämä yritys on merkittävimpiä suomalaisia elintarvikkeiden tuottajia. On erittäin olennaista, että heidän tuotantonsa pyörii jatkuvasti, jolloin myös höyrylaitoksen on oltava luotettava ja sen käytettävyyden korkea”, AER:n myyntijohtaja Mika Hartikainen kertoo.

”Elintarviketeollisuudessa olennainen vaatimus on lisäksi höyrynpuhtaus.”

Tämän kaiken AER toimittaa avaimet käteen -palveluna, jossa asiakkaan rooliksi jää keskittyä omaan liiketoimintaansa.

”Auris on onnistunut vastaamaan tarpeisiimme hyvin”

”Auris on onnistunut vastamaan tarpeisiimme hyvin, ja käytettävyys on ollut vaatimallamme tasolla”, asiakkaan kunnossapitopäällikkö kertoo.

Asiakkaan tuotannossaan tarvitsema höyry tuotetaan kahdella 6,5 megawatin höyrykattilalla, joiden polttoaineina käytetään bio- ja maakaasua.

”Yhteistyössä asiakkaan kanssa olemme optimoineet höyryntuotannon niin, että sen hyötysuhde on erittäin korkea. Täten olemme asiakkaillemme myös energiatehokas kumppani”, Hartikainen kertoo.

”AER:n kanssa palvelu, yhteydenpito ja raportointi on ollut kiitettävää, myös harvoissa ongelmatilanteissa”, asiakkaan kunnossapitopäällikkö toteaa.