Energiankierrätys

Kierrätämme kiinteistöjesi hukkaenergiat – suoraa säästöä lämmityskuluihin

Meiltä saat kiinteistöillesi suunnitellun lämmityspalvelun, jonka avulla pienennät lämmityskustannuksia ja -päästöjä. Ensimmäinen, joskus jopa ainut tarvittava, askel palvelussamme on valjastaa kiinteistöjesi hukkaenergiat hyötykäyttöön.

Kohotamme kohteidesi lämmityksen energiatehokkuuden huippuunsa ja vastaamme lämmitysjärjestelmän toimivuudesta 24/7. Tarjoamme palveluamme yrityksille ja suuremmille asunto-osakeyhtiöille. Valitsemalla meidät valitset tulevaisuuden energiaa jo tänään!

Ota yhteyttä myyntiimme

 

Palvelumme takaa pysyvästi korkean energiatehokkuuden

  1. Ensiksi kartoitamme kiinteistöjesi nykyisen energiankäytön ja mahdollisuudet tehostaa sitä esimerkiksi energiankierrätyksen tai hukkalämpöjen talteenoton avulla.
  2. Tämän jälkeen valitsemme parhaan tavan tuottaa kiinteistöjesi lämmityksen. Olemme aidosti teknologiariippumaton yritys, emme mihinkään tiettyyn lämmöntuotantotapaan sidottu laitetoimittaja. Voit siis luottaa saavasi sinulle räätälöidyn ratkaisun.
  3. Investoimme lämmityksesi tuottamiseen tarvittavat laitteet.
  4. Lämmitysratkaisun elinkaaren aikana optimoimme jatkuvasti energiantuotantoa niin, että energiatehokkuus pysyy korkeana jokaisella hetkellä. Vastaamme myös kohteesi käytönaikaisesta seurannasta, valvonnasta sekä tarvittavista huoltotoimenpiteistä.
  5. Voit nauttia taatusti tehokkaasta lämmityksestä, kustannus- ja päästösäästöillä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Saat tehokasta energiaa, helposti ja ilman investointeja

Teemme kaikki lämmityksesi energiatehokkuuden kasvattamiseen tarvittavat investoinnit puolestasi, eikä sinun tarvitse sitoa omaa pääomaasi energiaremontin toteutukseen. Kaikki riskit niin toteutus- kuin käyttövaiheessa ovat meidän.

Sinä saat energiatehokkaasti tuotettua lämpöä, päästö- ja kustannussäästöillä. Aina etukäteen sovitulla hinnalla.

Huolehdimme kiinteistöjesi lämmitysjärjestelmän toimivuudesta koko sopimuskauden ajan. Voit luottaa siihen, että lämmityksesi toimii ja sinulla on aina energiatehokkaimmat ratkaisut käytettävissäsi. Sinun ei tarvitse sitoa omia henkilöresurssejasi lämmöntuotannon valvontaan, käyttöön, ylläpitoon tai huoltotoimenpiteisiin. Voit siis rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Kokonaisvaltaiset energiapalvelut

Tuotamme asiakkaillemme räätälöityjä ja kattavia energiapalveluja avaimet käteen -periaatteella. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, meillä on juuri sinulle sopiva höyry-, lämpö- tai jäähdytysratkaisu.

Lue lisää 

Teollisuuden energiapalvelut

Tuotamme teollisuusasiakkaillemme höyryä, lämpöä ja jäähdytystä sekä varavoimaa ja paineilmaa. Teollisuuden palvelumme ovat kokonaisuuksia, joissa otamme vastuun kaikesta energiantuotantoon liittyvästä, aina laitteiston suunnittelusta ja hankinnasta ympärivuorokautiseen valvontaan sekä kunnossapitoon asti.

Lue lisää 

Kiinteistöjen lämpöpalvelut

AER:n lämpöpumppuihin perustuva hybridiratkaisu, WarmaEko, on helppo tapa hankkia lämpöenergiaa palveluna. Palvelumme avulla energiantuotannon hiilidioksidipäästöt kutistuvat ja energiatehokkuus kasvaa.

Lue lisää 

Auris toimittaa energiapalveluja yli 20 vuoden kokemuksella. Kysy ehdotusta energiaratkaisusi tehostukselle!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.