Perttu Lahtinen aloitti AER:n toimitusjohtajana

14.3.2021

Auris Energiaratkaisujen (AER) toimitusjohtajana on 10. maaliskuuta aloittanut DI Perttu Lahtinen. Hän toimii myös AER:n emokonserni Suomen Kaasuenergian varatoimitusjohtajana.

Lahtinen on tehnyt yli kahdenkymmenen vuoden uran energia-alalla ja työskennellyt erityisesti uusien energiaratkaisujen sekä uuden liiketoiminnan kehittämisen parissa. Hänen nimityksensä tavoitteena on kiihdyttää avaimet käteen -energiapalveluja tarjoavan AER:n kasvua entisestään.

Uusien ja kestävien energiapalveluiden tarve kasvaa teollisuuden ja lämmitysmarkkinoiden sähköistymisen myötä”, Lahtinen sanoo.

Näen AER:lla olevan erinomaiset mahdollisuudet olla mukana tässä kasvavassa markkinassa.”

Pitkä kokemus uuden liiketoiminnan kehittämisestä

Ennen AER:lle siirtymistään Lahtinen työskenteli toimitusjohtajana Rohe Solutions Oy:llä, missä hän oli käynnistämässä nesteytetyn maakaasun (LNG) ja maakaasun liiketoimintoja.  

Tätä ennen Lahtinen vastasi Helen Oy:n uusien liiketoimintojen kehityksestä ja toimi liikkeenjohdon konsulttina Pöyryllä.

”On motivoivaa miettiä yhdessä AER:n asiakkaiden uusia energiaratkaisuja ja samalla kehittää nykyisiä kaasuasiakkuuksia edelleen”, Lahtinen toteaa tulevasta.

Lisätietoa:

Suomen Kaasuenergian toimitusjohtaja Mika Paloranta, mika.paloranta@suomenkaasuenergia.fi, +358 50 452 4138

Auris Energiaratkaisujen toimitusjohtaja ja Suomen Kaasuenergian varatoimitusjohtaja Perttu Lahtinen, perttu.lahtinen@aurisenergiaratkaisut.fi, +358 40 771 8908