Kiinteistöjen lämpöpalvelut

Lämpöä kiinteistölle, kiitos!

AER:n lämpöpumppuihin perustuva hybridiratkaisu, WarmaEko, on helppo tapa hankkia lämpöenergiaa palveluna. Palvelumme avulla energiantuotannon hiilidioksidipäästöt kutistuvat ja energiatehokkuus kasvaa.

Lataa esitteemme

Tutustu WarmaEko-hinnastoon

WarmaEko: Päästöjä leikkaava lämmityspalvelu

WarmaEko on kilpailukykyinen vaihtoehto esimerkiksi kaukolämmölle asunto- tai kiinteistöosakeyhtiöissä, teollisuuskiinteistöissä, toimistorakennuksissa, hotelleissa ja ostoskeskuksissa tai kokonaisen korttelin energiaratkaisuna.

Tyypillisessä WarmaEko-järjestelmässä 70–80 prosenttia lämmitysenergian tarpeesta tuotetaan lämpöpumpuilla. Loppu voidaan tuottaa kaasun, biokaasun (esimerkiksi kohteessa jo oleva lämmityskattila), kaukolämmön, hiilidioksidivapaan sähkön tai jonkin muun polttoaineen avulla.

Ratkaisuun on myös mahdollista liittää keskisyvä lämpökaivo (1–3 kilometriä) lämmitysenergian tuottoa, energian kausivarastointia sekä kiinteistön jäähdytystä varten. Kaiken tämän saat avaimet käteen -palveluna ja juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä ratkaisuna.

 

Kysy lisää WarmaEkosta

 

Vastuu on meidän, hyöty sinun

Hybridiratkaisumme on kokonaisuus, jossa me investoimme lämmöntuotantoon tarvittavat laitteet sekä otamme vastuun laitteiston toiminnasta, ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta ja kunnossapidosta.

Palveluumme kuuluu järjestelmän käyttäminen parhaalla mahdollisella energiatehokkuudella. Sinä asiakkaana saat sovitun määrän energiaa sovittuun hintaan, päästö- ja kustannussäästöillä sekä energiatehokkuuden parannuksella.

Kun kohteeseen tehdyt investoinnit on kuoletettu, maksamasi energian käyttökustannus laskee aivan kuin olisit tehnyt investoinnit itse. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lunastaa kohteesi laitteistot omiksesi niin halutessasi.

"Ostosenergian tarve pienee merkittävästi, jolloin asiakas säästää. Samalla luonto kiittää, kun
energiatehokkuus paranee ja hiilidioksidipäästöt kutistuvat"
Timo Jokila, myyntipäällikkö

Lämpöpumppuratkaisut

Lämpöpumppuihin perustuvalla avaimet käteen -palvelullamme pienennät lämmityksen kustannuksia, päästöjä sekä ostoenergian määrää. Palvelumme soveltuu erityisesti keskisuurille ja suurille kiinteistöille sekä teollisuudelle.

Tutustu tarkemmin 

Energiankierrätys

Kierrätämme kiinteistöjesi hukkaenergiat – suoraa säästöä lämmityskuluihin. Meiltä saat kiinteistöillesi suunnitellun lämmityspalvelun, jonka avulla pienennät lämmityskustannuksia ja -päästöjä.

Tutustu tarkemmin 

Päästöt kutistuvat ja tehokkuus kasvaa

Annamme jokaiselle WarmaEko-ratkaisulle lupauksen lämmityksen hiilidioksidipäästöjen kutistumisesta sekä energiatehokkuuden kasvamisesta. WarmaEko ei tuota lainkaan pienhiukkaspäästöjä.

Hiilidioksidipäästösi ovat ratkaisumme käyttöönoton jälkeen korkeintaan 50 grammaa tuotettua kilowattituntia kohden. Tätä voi verrata siihen, että Suomessa tuotetun kaukolämmön keskimääräiset hiilidioksidipäästöt olivat 130 grammaa kilowattituntia kohti vuonna 2019.

Ratkaisumme avulla on mahdollista päästä myös hiilineutraaliuteen, kun tarvittu huipputeho tuotetaan biokaasulla tai hiilidioksidivapaalla sähköllä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.