Warma: lämpöenergiaa kiinteistöösi

Warma on kaasulämmittämiseen tarkoitettu avaimet käteen -palvelumme, jolla voit ostaa lämpöenergiaa juuri tarpeidesi mukaisesti. Palvelumme sopii erityisen hyvin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä teollisuuskohteille, jotka sijaitsevat kaasuverkon alueella.

Kaasulämmitys soveltuu myös kiinteistöille, joiden lämmitysjärjestelmä on uusinnan tarpeessa tai jotka haluavat vaihtaa pois esimerkiksi kaukolämmöstä tai öljylämmityksestä ja vähentää lämmityksensä päästöjä.

Huoletonta lämpöä

Warma on asiakkaalle vaivaton, sillä me teemme tarvittavat investoinnit laitteistoihin ja vastaamme niiden toiminnasta. Kaasulämmitys voi biokaasua käyttämällä olla jopa hiilineutraali.

Putkikaasulla lämmittäminen on varmaa ja turvallista. Putkea pitkin tuleva kaasu on toimitusvarmaa eikä lopu kesken, mikä lisää muun muassa asumismukavuutta.

Kaasunjakeluverkkoon liittymistä kannattaa harkita jo ennen kiinteistön tai taloyhtiön rakentamista tai saneerauksen yhteydessä.


Palvelun sisältö

Palveluun kuuluu kaasukondenssikattilaan perustuvan lämmitysjärjestelmän investointi, huolto ja kunnossapito, etävalvonta sekä ympärivuorokautinen hälytyspäivystys.