Kaasulla lämmittäminen

Lämpöä kaasusta, kiitos!

Warma on kaasulämmittämiseen tarkoitettu avaimet käteen -palvelumme, jolla voit ostaa lämpöenergiaa juuri tarpeidesi mukaisesti. Palvelumme sopii erityisen hyvin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille sekä teollisuuskohteille, jotka sijaitsevat kaasuverkon alueella.

Lataa esite  Lataa Warma-hinnasto

Huoletonta lämpöä

Kaasulämmitys- eli Warma-palvelumme on asiakkaalle helppo, sillä me teemme tarvittavat investoinnit laitteistoihin ja vastaamme niiden toiminnasta.

Putkikaasulla lämmittäminen on varmaa ja turvallista. Putkea pitkin tuleva kaasu on toimitusvarmaa eikä lopu kesken, mikä lisää muun muassa asumismukavuutta. Kaasulämmitys voi biokaasua käyttämällä olla jopa hiilineutraalia.

Kaasunjakeluverkkoon liittymistä kannattaa harkita jo ennen kiinteistön tai taloyhtiön rakentamista tai saneerauksen yhteydessä.

Kysy lisätietoa kaasulla lämmittämisestä

 

Warma: lämpöenergiaa kiinteistöösi

Kaasulämmitys soveltuu myös kiinteistöille, joiden lämmitysjärjestelmä on uusinnan tarpeessa tai jotka haluavat vaihtaa pois esimerkiksi kaukolämmöstä tai öljylämmityksestä ja vähentää lämmityksensä päästöjä.

Avaimet käteen -palvelumme ansiosta lämmitysjärjestelmä vastaa tarpeitasi, aina. Warma-palvelu sisältää:

  1. Kaasukondenssikattilaan perustuvan lämmitysjärjestelmän investoinnin
  2. Huollon ja kunnossapidon
  3. Etävalvonnan
  4. Ympärivuorokautisen hälytyspäivystyksen

Kysy lisää Warmasta

Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi onkin hyvä hyödyntää avaimet käteen –energiapalvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta ja investoinnista valvontaan sekä ylläpitoon. Tällaisen palvelun avulla voi varmistua siitä, että kiinteistön lämmitysratkaisu on riittävä ja kustannustehokas koko elinkaarensa ajan.
Jarkko Kuningas, myyntipäälikkö

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Tilaa uutiskirje ja pysy kärryillä uusista energiaratkaisuista

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.