Kokonaisvaltaiset energiapalvelut

Kokonaisvaltainen palvelu, kiitos!

Tuotamme asiakkaillemme räätälöityjä ja kattavia energiapalveluja avaimet käteen -periaatteella. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, meillä on juuri sinulle sopiva höyry-, lämpö- tai jäähdytysratkaisu.

Lataa esitteemme

Myymme tulevaisuuden energiaa jo tänään

Tavoitteemme ovat selkeät: energiantuotantosi päästöjen ja kulujen leikkaaminen sekä energiatehokkuuden kasvattaminen.

Etsimme aina sinun tarpeisiisi parhaimman ja samalla vihreimmän mahdollisen ratkaisun. Apuna käytämme muun muassa biokaasua, lämpöpumppuja, energiankierrätystä sekä ainutlaatuisia, keskisyviä lämpökaivoja.

Kysy lisää

QHeat - syvälämpö palveluna

Meiltä voit hankkia palveluna lähes päästötöntä lämpöä, jäähdytystä ja energian kausivarastointia, jotka on tuotettu QHeatin kehittämällä keskisyvällä maalämmöllä.

Tutustu tarkemmin 

Lämpöpumppuratkaisut

Lämpöpumppuihin perustuvalla avaimet käteen -palvelullamme pienennät lämmityksen kustannuksia, päästöjä sekä ostoenergian määrää. Palvelumme soveltuu erityisesti keskisuurille ja suurille kiinteistöille sekä teollisuudelle.

Tutustu tarkemmin 

Energiankierrätys

Kierrätämme kiinteistöjesi hukkaenergiat – suoraa säästöä lämmityskuluihin. Meiltä saat kiinteistöillesi suunnitellun lämmityspalvelun, jonka avulla pienennät lämmityskustannuksia ja -päästöjä.

Tutustu tarkemmin 

Lämpöä, kiitos!

Ota meihin yhteyttä, kun et halua sitoa resursseja ja pääomaa lämmöntuotannosta huolehtimiseen, vaan tahdot keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Me voimme investoida tarvitsemasi lämmitysjärjestelmän tai energiantuotantolaitoksen sekä vastata sen käytöstä ja huollosta. Sinä maksat vain käyttämästäsi energiasta.

Tarjoamamme energiapalvelut eivät ole sidottuja mihinkään tiettyyn teknologiaan tai polttoaineeseen, vaan räätälöimme jokaisen myymämme ratkaisun palvelemaan kunkin asiakkaan tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tällä hetkellä meillä on useita kymmeniä tyytyväisiä prosessi- ja lämmitysasiakkaita. He ovat valinneet aikaa, vaivaa ja huolia säästävän avaimet käteen -mallin ja keskittyvät energiantuotannosta huolehtimisen sijaan omaan liiketoimintaansa.

Kysy lisää meiltä

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Pysy kärryillä uusista energiaratkaisuista ja tilaa uutiskirje

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.