Teollisuuden energiapalvelut

Lämpöä teollisuuteen, kiitos!

Tuotamme teollisuusasiakkaillemme höyryä, lämpöä ja jäähdytystä sekä varavoimaa ja paineilmaa. Teollisuuden palvelumme ovat kokonaisuuksia, joissa otamme vastuun kaikesta energiantuotantoon liittyvästä, aina laitteiston suunnittelusta ja hankinnasta ympärivuorokautiseen valvontaan sekä kunnossapitoon asti.

Lataa esite

Huoletonta energiaa tuotantoon

Asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa, huolehtimatta prosessiensa tarvitseman energian tuottamisesta. Teollisuudelle tarkoitettu Warma+ -palvelumme sisältää laitosinvestoinnin, paineastioiden käytönvalvonnan, huollon ja kunnossapidon, etävalvonnan ja päivittäiset käyttötoimenpiteet sekä ympärivuorokautisen hälytyspäivystyksen.

Palveluumme kuuluu luonnollisesti myös järjestelmän tai laitoksen operoiminen parhaalla mahdollisella energiatehokkuudella, jolloin et maksa turhasta energiankäytöstä.

Etsimme aina keinoja säästää ja kierrättää energiaa sekä vähentää energiantuotannon päästöjä. Asiakkaamme saavat sovitun määrän energiaa sovittuun hintaan, päästö- ja kustannussäästöillä sekä energiatehokkuuden parannuksella.

Lisäpalveluina tarjoamme varavoimaa, paineilmaa sekä energiankierrätystä ja -varastointia. Ratkaisuumme on mahdollista liittää myös QHeatin keskisyvillä lämpökaivoilla tuotettua energiaa.

Kysy lisää teollisuuden palveluista

QHeat - syvälämpö palveluna

Meiltä voit hankkia palveluna lähes päästötöntä lämpöä, jäähdytystä ja energian kausivarastointia, jotka on tuotettu QHeatin kehittämällä keskisyvällä maalämmöllä.

Tutustu tarkemmin 

Energiankierrätys

Kierrätämme kiinteistöjesi hukkaenergiat – suoraa säästöä lämmityskuluihin. Meiltä saat kiinteistöillesi suunnitellun lämmityspalvelun, jonka avulla pienennät lämmityskustannuksia ja -päästöjä.

Tutustu tarkemmin 

Tiukkoihin laatuvaatimuksiin

Nykyisistä teollisuusasiakkaistamme valtaosa on hyvin tunnettuja elintarviketeollisuuden toimijoita. Heillä on tuotannossaan käytettävälle höyrylle erittäin tiukat laatuvaatimukset. Lisäksi höyrylaitosten luotettavuus ja käytettävyys ovat heille äärimmäisen tärkeitä. Tyypillisen teollisuusasiakkaamme höyryteho on 2 ja 20 MW:n välillä, mutta toimitamme myös tuota isompia laitoksia.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä uusista energiaratkaisuista

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.