Warma+: teollisuuden energiapalvelut

Warma+ on avaimet käteen -palvelumme teollisuusasiakkaille, jotka tarvitsevat höyryä, lämpöä, jäähdytystä, varavoimaa tai paineilmaa.

Teollisuuden palvelumme ovat kokonaisuuksia, joissa otamme kokonaisvastuun energiantuotannosta sekä siihen tarvittavan laitteiston toiminnasta, ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta ja kunnossapidosta.

Sinun asiakkaana ei tarvitse huolehtia energiantuotannosta, vaan voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Huoletonta energiaa tuotantoon

Tyypillisesti Warma+ -palvelu sisältää laitosinvestoinnin, paineastioiden käytönvalvonnan, huollon ja kunnossapidon, etävalvonnan ja päivittäiset käyttötoimenpiteet sekä ympärivuorokautisen hälytyspäivystyksen.

Palveluumme kuuluu luonnollisesti myös järjestelmän tai laitoksen operoiminen parhaalla mahdollisella energiatehokkuudella, jolloin et maksa turhasta energiankäytöstä. Etsimme aina keinoja säästää energiaa ja kierrättää sitä sekä vähentää energiantuotannon päästöjä.

Sinä asiakkaana saat sovitun määrän energiaa sovittuun hintaan päästö- ja kustannussäästöillä sekä energiatehokkuuden parannuksella.

Lisäpalveluina tarjoamme varavoimaa, paineilmaa sekä energiankierrätystä- ja varastointia. Ratkaisuumme on mahdollista liittää myös QHeatin keskisyvillä lämpökaivoilla tuotettua energiaa.


Vaativille asiakkaille, suurilla tehoilla

Tyypillisen teollisuusasiakkaamme höyryteho on 2 ja 20 MW:n välillä, mutta toimitamme myös tuota isompia laitoksia.

Nykyisistä teollisuusasiakkaistamme valtaosa on hyvin tunnettuja elintarviketeollisuuden toimijoita.

Heillä on tuotannossaan käytettävälle höyrylle erittäin tiukat laatuvaatimukset. Lisäksi höyrylaitosten luotettavuus ja käytettävyys ovat heille äärimmäisen tärkeitä.