Puhdasta lämpöä rakennusvaiheen ajaksi

Mikäli rakennustyömaasi tai remonttikohteesi sijaitsee kaasunjakeluverkon lähellä, sopii tilapäislämmitystuotteemme juuri sinulle.

Maa- tai biokaasulla tuotetun tilapäislämmityksen avulla varmistat raaka-aineiden ja työntekijöiden kannalta optimaaliset työskentelyolosuhteet, myös kylmänä kautena.

Monipuolinen kaasu on lämmitysmuotona helppo, puhdas, turvallinen ja luotettava. Kotimaisen biokaasun avulla tuotettu lämmitys on kaiken lisäksi lähes päästötöntä.

Lämpimät työolosuhteet luotettavasti

AER:n tilapäislämmitysasiakkaita ovat olleet sekä Suomen suurimmat rakennusliikkeet että pienet rakennusalan urakoitsijat.

Tilapäislämmityksessä käytettävien rakennuslämmittimien tarvitsema kaasu voidaan ottaa olemassa olevasta kaasuliittymästä, jos rakennus- tai saneerauskohteessa sellainen on. Vaihtoehtoisesti kohteeseen voidaan rakentaa tilapäinen kaasuliittymä.

Rakennusvaiheen päätyttyä kaasun käyttöputkistot voidaan jättää kiinteistöön esimerkiksi lämmitystä, hybridienergiaratkaisuja tai ravintolakäyttöä varten.


Miksi kaasu on hyvä valinta?

Pähkinänkuoressa ilmaistuna putkikaasu on turvallista, eikä sitä tarvitse varastoida, pumpata tai höyrystää työmaalla.

Kaasun käyttämisessä työmaalla on runsaasti muitakin etuja:

  • Kaasun hinta on kilpailukykyinen verrattuna muihin energiamuotoihin.
  • Kaasu on lämmityksessä toimintavarma, sillä se tulee suoraan putkea pitkin eikä lopu kesken.
  • Kaasunjakeluputkesta saatava teho riittää isonkin rakennustyömaan lämmitykseen.
  • Työmaa-alueelta säästyy tilaa, sillä jakeluputkistosta saatavan kaasun käyttö tilapäislämmityksessä ei vaadi ylimääräisiä polttoainesäiliöitä.
  • Kaasu on turvallista, ja sitä voidaan käyttää myös maan alla sijaitsevilla työmailla.
  • Öljyyn verrattuna maakaasun hiilidioksidipäästöt ovat selvästi pienemmät.
  • Suomen Kaasuenergian asiakkaana sinulla on valittavissasi myös kotimainen ja ympäristöystävällinen biokaasu, joka on 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa.