Lämpöpumppuratkaisut

Säästä lämmityskustannuksissa helposti

Lämpöpumppuihin perustuvalla avaimet käteen -palvelullamme pienennät lämmityksen kustannuksia, päästöjä sekä ostoenergian määrää. Palvelumme soveltuu erityisesti keskisuurille ja suurille kiinteistöille sekä teollisuudelle.

Kysy lisää

Lämpöä luotettavasti, ympäri vuoden

Lämmityksen sähköistymisen myötä lämpöpumppuja käytetään entistä enemmän osana suurten kiinteistöjen lämmitysjärjestelmiä. Oikein mitoitetut ja käytetyt lämpöpumput tuovat merkittäviä säästöjä lämmityskustannuksiin ja vähentävät ostoenergian tarvetta.

Suurissa kiinteistöissä on lämpöpumppujen asentamisen jälkeen usein monia itsenäisiksi suunniteltuja lämmönlähteitä. Niiden yhteensovittaminen vaatii asiantuntemusta sekä jatkuvaa seurantaa, jotta suunnitellut säästöt todella toteutuvat.

Juuri tässä me olemme vahvoja. Kokonaisvaltainen palvelumme tarkoittaa, että käytössäsi on joka hetki sinun kohteellesi kustannustehokkain sekä toimintavarmin lämmitys. Sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi lämmityksestä huolehtimisen sijaan.

Lue, kuinka saat lämpöpumpuista kaiken hyödyn irti

 

lämpöpumppuratkaisut

Teemme kaikki investoinnit puolestasi!

Tarjoamme energiatehokasta lämmitystä avaimet käteen -palveluna. Huolehdimme kiinteistösi lämmityksestä kokonaisuutena, aina suunnittelusta lämpöpumppujen huoltoon ja jatkuvaan toiminnan seurantaan sekä optimointiin saakka. Teemme myös tarvittavat laiteinvestoinnit puolestasi, ja sinä maksat vain käyttämästäsi energiasta.

Palvelumme avulla voit olla varma, että lämmitysjärjestelmäsi toimii tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

Palveluumme kuuluvat:

  1. Energiantarpeesi kartoittaminen, energiankäytön tehostuksen ja energiankierrätyksen mahdollisuuksien tutkiminen.
  2. Parhaan mahdollisen energiaratkaisun suunnittelu.
  3. Tarvittavien laitteiden investointi ja asennus, huolto sekä kunnossapito.
  4. Etävalvonta ja ympärivuorokautinen hälytyspäivystys.
  5. Jatkuva energiantuotannon optimointi, joka takaa mahdollisimman suuret säästöt.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Takaamme kustannus- ja päästösäästöt!

Huolehdimme, että käytössäsi on aina juuri sinun kiinteistöllesi paras lämmitysratkaisu. Avullamme säästät sekä lämmityksesi päästöissä että kustannuksissa, takuulla. Palveluumme kuuluu aina lämmitysjärjestelmäsi jatkuva optimointi, jotta lämmityksesi energiatehokkuus ja siten saamasi säästöt olisivat koko ajan mahdollisimman suuret.

Suurten kiinteistöjen lämmöntuotannossa voimme käyttää QHeatin keskisyviä lämpökaivoja, joiden avulla leikkaat lämmityksesi päästöt lähes nollaan. Yksi lämpökaivo vie vain noin neliömetrin verran tilaa maan pinnalla ja riittää silti jopa kokonaisen korttelin lämmittämiseen.

Keskustelemme mielellämme tarpeistanne ja tarjoamme juuri teidän kohteeseenne parhainta ja kustannustehokkainta ratkaisua. Valitsemalla meidät valitsette automaattisesti ympäristöystävällisen ja kustannuksia kutistavan lämmityksen!

Lue lisää syvälämmöstä

Kokonaisvaltaiset energiapalvelut

Tuotamme asiakkaillemme räätälöityjä ja kattavia energiapalveluja avaimet käteen -periaatteella. Olipa tarpeesi pieni tai suuri, meillä on juuri sinulle sopiva höyry-, lämpö- tai jäähdytysratkaisu.

Lue lisää 

Kiinteistöjen lämpöpalvelut

AER:n lämpöpumppuihin perustuva hybridiratkaisu, WarmaEko, on helppo tapa hankkia lämpöenergiaa palveluna. Palvelumme avulla energiantuotannon hiilidioksidipäästöt kutistuvat ja energiatehokkuus kasvaa.

Lue lisää 

Otathan yhteyttä:

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Suostumus(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.