Suuri makeisvalmistaja Etelä-Suomessa

22.1.2021

Auris Energiaratkaisujen ammattitaitoon luottaa myös eräs Suomen suurimmista makeisvalmistajista.

AER toimittaa kyseiselle valmistajalle kaiken sen tehdasalueella käytettävän höyryn, aluelämmön, paineilman sekä varavoiman.

Tämä tapahtuu avaimet käteen -mallilla, jossa asiakas keskittyy omaan liiketoimintaansa ja luottaa energiantuotannon AER:n osaaviin käsiin.

Palveluun kuuluvat laitosinvestoinnin lisäksi paineastioiden käytönvalvonta, huolto ja kunnossapito, etävalvonta ja päivittäiset käyttötoimenpiteet sekä ympärivuorokautinen hälytyspäivystys.

Elintarviketeollisuuden korkeiden vaatimusten täyttäminen on AER:lle ylpeyden aihe

Kuten aina elintarviketeollisuudessa, on höyrynpuhtauden tässäkin kohteessa oltava korkealla tasolla, kuten myös sitä tuottavan laitoksen käytettävyyden.

Makeisvalmistajan prosesseissaan tarvitseman höyryn AER tuottaa kahdella omistamallaan 9,9 megawatin höyrykattilalla, joiden polttoaineina toimivat bio- ja maakaasu.

Höyryntuotantoprosessin hyötysuhde on AER:lle tyypilliseen tapaan optimoitu erittäin korkeaksi. Kun höyry tuotetaan biokaasulla, on se kaiken lisäksi täysin hiilineutraalia.

AER:lle on ylpeyden aihe, ettei asiakas maksa turhasta energiankäytöstä. Siksi etsimme jatkuvasti keinoja säästää energiaa ja kierrättää sitä sekä vähentää energiantuotannon päästöjä.