Auris Energiaratkaisut myy tulevaisuuden energiaa jo tänään

AER, eli Auris Energiaratkaisut Oy, on Suomen Kaasuenergia -konserniin kuuluva energiapalveluyritys, joka tarjoaa monipuolisia höyry-, lämpö- ja jäähdytysratkaisuja sekä teollisuuden energiapalveluja.

Auris Energiaratkaisut etsii aina kunkin asiakkaan tarpeisiin parhaimman ja samalla vihreimmän mahdollisen ratkaisun. Ratkaisut voivat perustua esimerkiksi edistyneisiin kaasu- ja biokaasuteknologioihin tai energiankierrätyksen, lämpöpumppujen sekä keskisyvien lämpökaivojen hyödyntämiseen.

Auris Energiaratkaisuiden asiakaskuntaan kuuluu muun muassa useita Suomen suurimpia ja maineikkaimpia elintarviketeollisuuden yhtiöitä sekä suuria kiinteistöjä ja taloyhtiöitä.

Yhteistä kaikille yrityksen palveluille on avaimet käteen -malli, jossa AER tekee investoinnit ja vastaa laitteistojen käytöstä, huollosta ja ylläpidosta.

Auris Energiaratkaisuiden tavoitteet ovat selkeät: asiakkaiden energiantuotannon kulujen ja päästöjen leikkaaminen sekä energiatehokkuuden kasvattaminen.

Auris Energiaratkaisut on osa Suomen Kaasuenergiaa

Suomen Kaasuenergia on kotimainen energia-alan konserni, jolta saa puhdasta ja tehokasta kaasuenergiaa käyttötarpeen mukaan: keittiön liedelle, autoon, lämmitykseen ja teollisuudelle. 

Konsernin liiketoiminta jakautuu kolmeen yhtiöön: Suomen Kaasuenergia Oy hankkii sekä myy maa- ja biokaasua, Auris Kaasunjakelu Oy vastaa kaasunjakelusta ja Auris Energiaratkaisut Oy teollisuuden sekä kiinteistöjen lämpöratkaisuista.

Vuonna 2021 yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 80 miljoonaa euroa. Asiakkaita Suomen Kaasuenergialla on seuraavasti: 26 000 kuluttaja-asiakasta, 500 asunto-osakeyhtiötä, 350 ravintolaa ja 400 muuta yritysasiakasta. Kaasua, kiitos!